Op zoek naar een makelaar in de omgeving van Roosendaal?

Bob van Dijk Makelaardij helpt u graag bij:

Verkoop van uw woning

Aankoop van uw woning

BEL 0165-554 790

Of neem contact met ons op

“Of het nu gaat over de aankoop van een woning, het bespreken een verkoopstrategie, wij vertellen u graag de voordelen en mogelijkheden wanneer u ons inschakelt.”

U bent op zoek naar een makelaar?

U bent op zoek naar een persoonlijke en betrouwbare partij in de woningmarkt in Roosendaal en omgeving? Makelaar Bob van Dijk is gespecialiseerd in de verkoop van woningen en professionele begeleiding bij de aankoop van een woning. Loop geheel vrijblijvend eens binnen bij ons kantoor aan de Kade 37 in Roosendaal of neem contact op voor het maken van een geheel vrijblijvende afspraak bij u thuis. Of het nu gaat over de aankoop van een woning, het bespreken een verkoopstrategie, wij vertellen u graag de voordelen en mogelijkheden wanneer u ons inschakelt. Bekijk snel ons volledige aanbod.

Een makelaar in de omgeving van Roosendaal

Heeft u verkoopplannen en u wilt graag weten wat de mogelijkheden zijn wanneer u Bob van Dijk Makelaardij als makelaar inschakelt? Loop geheel vrijblijvend eens binnen bij ons kantoor aan de Kade 37 in Roosendaal. Wij adviseren u geheel vrijblijvend over de te hanteren prijsstelling van uw woning, bespreken een verkoopstrategie en presenteren aan u de voordelen en mogelijkheden wanneer u ons inschakelt als verkopend makelaar.

Op zoek naar makelaar? Bob van Dijk Makelaardij is ook werkzaam in de omgeving van Roosendaal!