Verkoop

Bob van Dijk Makelaardij geeft u als onafhankelijk makelaar in Roosendaal persoonlijk advies specifiek voor uw situatie.

De verkoop van uw woning wilt u graag uitbesteden aan een betrouwbare en kwalitatief sterke partner met een frisse kijk op de woningmarkt. Bob van Dijk Makelaardij is bij uitstek gespecialiseerd in de verkoop van bestaande woningen.

Sinds 2003 zijn wij actief op de Roosendaalse woningmarkt en hebben al vele succesvolle verkopen gerealiseerd. Bob van Dijk Makelaardij onderscheid zich in de persoonlijke benadering, actieve verkooptactiek en flexibele instelling.

Naast bovenvermelde zaken biedt Bob van Dijk Makelaardij een aantal moderne features op het gebied van internet. Zo kunt u als verkoper bij Bob van Dijk Makelaardij via de “mijn huis” applicatie alles online volgen omtrent de verkoop van uw woning. U heeft inzage in het aantal hits op de website op uw woning, kan de agenda met bezichtigingen voor uw woning bekijken, de reacties van gegadigden welke uw woning hebben bezocht inzien en heeft u de beschikking over nog een aantal nieuwe en innovatieve applicaties.

Op deze manier bent u altijd op de hoogte over wat wij exact voor de verkoop van uw woning doen en kunnen betekenen.Internet is natuurlijk maar een klein facet van onze dienstverlening en daarom is het wenselijk alles toe te lichten in een geheel vrijblijvend, persoonlijk gesprek. Ook in de avonduren en weekeinden staan wij voor u klaar.

Wilt u graag een vrijblijvend gesprek, waarbij wij u thuis bezoeken, of u bij ons op kantoor langskomt. Klik dan op het telefoonnummer en maak een afspraak.

Graag tot ziens bij Bob van Dijk Makelaardij.

Contact

Anita van der Heijden
Commercieel medewerker

Nieuwe aanbiedingen

Nieuw Galerijflat Bestaande bouw

Dokter Heijptstraat 13n 4701 EA, Roosendaal

€ 259.000,- k.k.
Meer
Nieuw Eengezinswoning Bestaande bouw

Wilhelminastraat 1a 4701 GV, Roosendaal

€ 260.000,- k.k.
Meer
Eengezinswoning Bestaande bouw

Van Gilselaan 4 4702 GK, Roosendaal

€ 463.000,- k.k.
Meer
Eengezinswoning Nieuwbouw

Beekwoningen 2B (bouwnr. 110) ong 4703 HT, Roosendaal

€ 459.000,- v.o.n.
Meer
Eengezinswoning Nieuwbouw

Beekwoningen 2B (bouwnr. 109) ong 4703 HT, Roosendaal

€ 484.000,- v.o.n.
Meer
Eengezinswoning Nieuwbouw

Beekwoningen 2B (bouwnr. 108) ong 4703 HT, Roosendaal

€ 459.000,- v.o.n.
Meer
Complete aanbod