Over ons

Over Bob van Dijk Makelaardij

Makelaar Roosendaal

Ons kantoor is gevestigd aan de Kade 37 in Roosendaal, direct aan het Kadeplein. Bob van Dijk Makelaardij opende in 2003 haar deuren en heeft sindsdien een reputatie opgebouwd als persoonlijke en betrouwbare partij in de woningmarkt in Roosendaal en omgeving. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van woningen, professionele begeleiding bij de aankoop van een woning, het adviseren en aanbieden van hypotheken en overige financiële dienstverlening.

Heeft u verkoopplannen en u wilt graag weten wat de mogelijkheden zijn wanneer u Bob van Dijk Makelaardij als makelaar inschakelt? Loop geheel vrijblijvend eens binnen bij ons kantoor aan de Kade 37 in Roosendaal of bel ons op 0165-554790 voor het maken van een geheel vrijblijvende afspraak bij u thuis. Wij adviseren u geheel vrijblijvend over de te hanteren prijsstelling van uw woning, bespreken een verkoopstrategie en presenteren aan u de voordelen en mogelijkheden wanneer u ons inschakelt als verkopend makelaar.

Wanneer u interesse heeft in een woning uit ons aanbod, of graag meer informatie wilt over ons aanbod, loopt u dan gerust eens binnen bij ons kantoor, bel ons op 0165-554790 of stuur een mail naar info@bobvandijkmakelaardij.nl

Bent u van plan een woning aan te gaan kopen, neemt u dan een moment om onze zeer aantrekkelijke voorwaarden te bekijken op deze site. In de gemeente Roosendaal bestaat de mogelijkheid voor starters op de woningmarkt gebruik te maken van een starterslening. Klik voor meer informatie op Starterslening.

Hopelijk tot ziens bij Bob van Dijk Makelaardij.

Met vriendelijke groet,

Bob van Dijk
Directeur

Anita van der Heijden
Commercieel medewerker

Melanie Masseurs
Commercieel medewerker