Contactformulier

Bent u op zoek naar een betrouwbare vastgoed partner? Neem contact met ons op.

Bob van Dijk Makelaardij

Ons kantoor is gevestigd aan de Kade 37 in Roosendaal, direct aan het Kadeplein. Bob van Dijk Makelaardij opende in 2003 haar deuren en heeft sindsdien een reputatie opgebouwd als persoonlijke en betrouwbare makelaar in Roosendaal en omgeving. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van woningen, professionele begeleiding bij de aankoop van een woning, het adviseren en aanbieden van hypotheken en overige financiële dienstverlening.

Heeft u verkoopplannen en u wilt graag weten wat de mogelijkheden zijn wanneer u Bob van Dijk Makelaardij als makelaar inschakelt, loop dan geheel vrijblijvend eens binnen bij ons kantoor aan de Kade 37 in Roosendaal of bel ons op 0165-554790 voor het maken van een geheel vrijblijvende afspraak bij u thuis. Wij adviseren u geheel vrijblijvend over de te hanteren prijsstelling van uw woning, bespreken een verkoopstrategie en presenteren aan u de voordelen en mogelijkheden wanneer u ons inschakelt als verkopend makelaar.

Wanneer u interesse heeft in een woning uit ons aanbod, of graag meer informatie wilt over ons aanbod, loopt u dan gerust eens binnen bij ons kantoor, bel ons op 0165-554790 of stuur een mail naar info@bobvandijkmakelaardij.nl Bent u van plan een woning aan te gaan kopen, schakel Bob van Dijk Makelaardij dan in als aankoopmakelaar. Neemt u een moment om onze zeer aantrekkelijke voorwaarden te bekijken op deze site.

Bent u starter op de woningmarkt en wilt u meer weten over de starterslening, kijk dan eens op Starterslening.

Hopelijk tot ziens bij Bob van Dijk Makelaardij.

Met vriendelijke groet,

Bob van Dijk

Directeur

Bob van Dijk Makelaardij
Kade 37
4703 GA Roosendaal
0165-554790
06-11237138
info@bobvandijkmakelaardij.nl

Openingstijden kantoor:
maandag – vrijdag 09:00 – 17:30

Uiteraard staan wij ook ‘s avonds en in de weekenden tot uw beschikking.
Voor uw en ons gemak is het dan aan te raden een afspraak te maken.