Parkwoningen (Bouwnr. M99) ong

4703 MD, Roosendaal

Eengezinswoning Nieuwbouw
€ 499.000,- v.o.n.
0
245 m2
4 kamers
3 slaapkamers

Interesse?

Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.


  Omschrijving

  WEGENS SUCCES VERLENGD!
  Heel april elke zaterdag tussen 10.00 en 11.00 uur vrije inloop voor meer informatie. Wij zien u graag in het nieuwe verkoopcentrum aan het water bij de Zwaaikom (Noordlaan), waar een van onze makelaars u alle informatie kan verstrekken over dit unieke project. Tevens kunt u dan ter plaatse de schitterende locatie ervaren/proeven en kunnen wij u nadere informatie geven over het aantrekkelijke, tijdelijke verduurzamingspakket bij aankoop voor 1 juli 2023.

  Parkwoning M99 met tot 13m diepe privétuin aan de achterzijde!

  Parkwoningen aan de Parkrand
  Acht ruime en lichte 2-onder-een-kap woningen van ca. 128 m2 tot 147 m2 met drie of optioneel vier slaapkamers. Allemaal met uitzicht op het park aan de voorzijde en een privétuin aan de achterzijde.

  HET BUITENGEVOEL NAAR BINNEN
  Verscholen in het groen liggen langs de glooiing van het Beekdal acht ruime 2-onder-een-kap villa’s, prachtig gesitueerd met een vrij uitzicht aan de voorzijde. Grote raampartijen zorgen voor een zee van licht waardoor de grens tussen buiten en binnen vervaagt. Met een dakterras trakteer je jezelf helemaal op een grandioos uitzicht vanuit je slaapkamer. Wakker worden met het zachte gekabbel van stromend water en fluitende vogeltjes. En dat midden in de stad! Waar vind je dat nou nog meer?

  EEN ZEE AAN RUIMTE
  Door de speelse opzet ziet de indeling van de Parkwoningen er per blok net iets anders uit. Stap jij dadelijk binnen in deze ruime en lichte woonkamer met open keuken waar je je gasten optimaal kan vermaken? Welke je ook kiest, alle parkwoningen zijn heerlijk royaal opgezet voor een extra luxe gevoel. Ook hogerop in huis heb je een zee aan ruimte. Afhankelijk van de indeling vind je verdeeld over de verdiepingen drie of vier (slaap)kamers waarvan je er eenvoudig een omtovert tot werkruimte met bureau. Of creëer je liever een heuse speelkamer voor de kinderen waar ze lekker kunnen ravotten? Door de riante badkamer op de eerste verdieping ga je met de mogelijkheid van een bad, een douche én een dubbele wastafel in ieder geval ontspannen de drukke ochtendspits in. Handig!

  Parkwoning M99
  ~128m2 woonoppervlakte
  ~kavel 244m2
  ~woonkamer en keuken op de begane grond
  ~3 slaapkamers
  ~tot 13m diepe privétuin aan de achterzijde
  ~prachtig zicht op het waterrijke park aan de voorzijde
  ~eigen parkeerplaats en berging
  ~Energielabel A+
  ~dit betreft een woning exclusief parkeerplaats. Parkeerplaatsen op het omsloten parkeerhof zijn af te nemen tegen €15.000,-

  Duurzaam
  De woningen in Beekkwartier zijn Bijna Energie Neutraal (BENG), gasloos en hebben afhankelijk van het bouwnummer energielabel A+ of A++, onder andere door:
  ~zeer goede isolatie en triple beglazing
  ~verwarming met restwarmte via stadsverwarming met Boosterwarmtepomp*
  ~vloerverwarming in de gehele woning
  ~4 PV-panelen*
  ~balansventilatie met warmteterugwinning
  *De stookkosten van de reeds gerealiseerde woningen in de wijk Stadsoevers bedraagt gemiddeld
  € 106,-/mnd.
  *Aktie: bij aankoop voor 1 juli 2023 gratis 4 zonnepanelen.

  Stadsoevers
  Na de succesvolle realisatie van de Douanier, de Wipwei, de Kademeester en de succesvolle verkoop van fase 1 van Beekkwartier is Stadsoevers toe aan de volgende fase van het project Beekkwartier. Het betreft de verkoop van de 2e fase en hier worden duurzame nieuwbouwwoningen met diepe privétuin, berging en parkeerplaats op grote kavels in hartje Roosendaal gerealiseerd.

  Fase 2 bestaat uit:
  – 12 statige en unieke eengezinswoningen (Laanwoningen) vanaf € 395.000,- v.o.n.
  – 6 riante eengezinswoningen (Beekwoningen) vanaf € 415.000,- v.o.n.
  – 4 ruime en lichte 2^1-kap villa’s (Parkwoningen) vanaf € 525.000,- v.o.n.

  Beekkwartier
  Reeds 70% van de woningen in Beekkwartier zijn succesvol verkocht en de bouw van de eerste 80 woningen is gestart! Beekkwartier is ruim opgezet met veel groen en water, is autoluw en kindvriendelijk. De 12 Laanwoningen liggen aan de Noordlaan: een groene, statige bomenlaan en de enige plek waar auto’s mogen komen. Schuin er tegenover is het water van de Zwaaikom. Het Scherpdeel zal plaatsmaken voor een prachtig groen en waterrijk park. Hier zijn de 2^1-kap villa’s van de Parkwoningen te vinden. Tussen de laan en het park komen de groene en waterrijke beekarmen waaraan de Beekwoningen zijn gesitueerd. Achter de Laanwoningen wordt een parkeerhofje gerealiseerd waardoor de auto’s aan het zicht zijn onttrokken en waarlangs ook de achtertuinen zijn te bereiken.

  Kenmerken
  De tweede fase kenmerkt zich wederom door een grote differentiatie en een grote individualiteit, wat tot uitdrukking komt in de breedte van de woningen, de verschillende gevelindelingen en de grote variatie in de afwerking van de gevels.

  Kiezen voor een woning in de tweede fase is kiezen voor een unieke woning met de volgende kenmerken:
  ~iedere woning ziet er van buiten anders uit en dat levert een gevarieerd straatbeeld en individuele herkenbaarheid op
  ~diepe achtertuinen te bereiken via schuifpui of openslaande deuren
  ~parkeren op eigen terrein of grenzend aan kavel
  ~veel gebruik van glas in de gevels waardoor veel licht de woning binnentreedt
  ~sanitair en tegelwerk van hoge kwaliteit
  ~wonen aan de ecologische beek, direct contact met het groen en water voor de deur
  ~NS-intercitystation en busstation op loopafstand

  Garantie
  Voor de nieuwbouwwoningen in Beekkwartier is Woningborg Garantie van toepassing. Uw woning wordt hierdoor altijd afgebouwd ook bij faillissement van de bouwer. Er vindt een correcte oplevering plaats en hierna gaan de garantietermijnen in.

  Stadsoevers
  Beekkwartier maakt onderdeel uit van de grootschalige, groene en waterrijke gebiedsontwikkeling Stadsoevers die de volgende feiten en cijfers heeft:
  ~450 geplande nieuwbouwwoningen
  ~142 woningen reeds verkocht (projecten Douanier, Kademeester, Beekkwartier fase I en De Wipwei)
  ~nieuwe fase Beekkwartier in verkoop
  ~55.000m2 gerealiseerd groen
  ~de hele buurt als speeldomein voor de kinderen
  ~3 fietsminuten naar het stadscentrum met alle voorzieningen
  ~op loopafstand van het NS-intercitystation en busstation
  ~1.125m wandelkades langs het water van de Vliet
  ~wandel- en fietsroute langs de Molenbeek (40km!)

  De Zwaaikom vormt het golvende hart van Stadsoevers. Een waterplein waar straks boten aanmeren en waar mensen recreëren. Ontspannen met je voeten in het water, een visje eten in een van de horecazaken of uit je dak gaan bij een concert of op de kermis. Het kan allemaal in en rondom de Zwaaikom! De Zwaaikom gaat over in De Vliet met waterverbinding via De Dintel en het Volkerak naar open zee. Aan de andere kant van de Vliet komt het toekomstige Vlietpark dat ruimte biedt voor ontspanning, evenementen en festivals, en met zelfs een urban sport- en speelpark. Aan scholen in Roosendaal geen gebrek natuurlijk, op loopafstand liggen de basisscholen de Appel en de Blokwei, en net achter het station middelbare scholen Norbertuscollege en Norbertus Gertrudis. Ook is de Associate Degrees Academie op 5 minuten fietsen, CIOS (MBO) in het naastgelegen stadion en natuurlijk Curio (MBO) pal tegenover het plan.

  Rondje Roosendaal
  Vanuit Stadsoevers kunt u een heerlijk rondje Roosendaal maken. Van de start in het Vlietpark naar de foyer van het Stationsplein, gevolgd door de tuin van Mariadal, naar de horeca en winkels van de Oude en Nieuwe Markt terug naar het Kadeplein en de Zwaaikom.

  Ondanks dat deze aanmelding door ons met de nodige zorgvuldigheid is samengesteld, is deze uitsluitend indicatief en bedoeld als voorbeeld. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
  Aan deze aanmelding kunnen geen rechten of verplichtingen worden ontleend, onzerzijds wordt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

  De opgegeven data voor start bouw en de oplevering van het project zijn op basis van de huidige vooruitzichten. Deze zijn echter vrijblijvend en kunnen nog wijzigen. Aan deze data kunnen geen rechten worden ontleend. Indien u vragen heeft over de huidige planning, mag u steeds met de makelaars contact opnemen voor nadere informatie.

  Voor meer informatie en/of inschrijving verwijzen wij u graag naar de site van beekkwartier.nl.

  Deze verkoop geschiedt in collegiale samenwerking met Atta Makelaars en Van der Eijken Makelaardij.

  Kaart

  Geen kaartgegevens beschikbaar voor dit object

  Plattegronden

  Kenmerken

  • Status: Verkocht
  • Plaats: Roosendaal
  • Aanvaarding: In overleg
  • Bouwjaar: 2024
  • Koopconditie: v.o.n.
  • Aantal kamers: 4
  • Inhoud: 482 m3
  • Woonoppervlakte: 128 m2
  • Bouwvorm: Nieuwbouw
  • Perceel oppervlakte: 245 m2
  • Liggingen: In woonwijk
  • Type: Achtertuin
  • Positie: Oost
  • Oppervlakte: 64 m2
  • Soorten verwarming: Stadsverwarming, Vloerverwarming geheel, Warmtepomp, Warmte terugwininstallatie

  Contact

  Vragen? Bel ons!
  0165 – 554 790
  Stuur ons een email
  info@bobvandijkmakelaardij.nl
  Bezoek ons
  Kantoor

  Bob van Dijk Makelaardij

  Bob van Dijk – Makelaar Roosendaal

  © 2022 Bob van Dijk – Makelaar Roosendaal

  Privacybeleid