Verkoop

Bob van Dijk Makelaardij geeft u als onafhankelijk makelaar in Roosendaal persoonlijk advies specifiek voor uw situatie.

De verkoop van uw woning wilt u graag uitbesteden aan een betrouwbare en kwalitatief sterke partner met een frisse kijk op de woningmarkt. Bob van Dijk Makelaardij is bij uitstek gespecialiseerd in de verkoop van bestaande woningen.

Sinds 2003 zijn wij actief op de Roosendaalse woningmarkt en hebben al vele succesvolle verkopen gerealiseerd. Bob van Dijk Makelaardij onderscheid zich in de persoonlijke benadering, actieve verkooptactiek en flexibele instelling.

Naast bovenvermelde zaken biedt Bob van Dijk Makelaardij een aantal moderne features op het gebied van internet. Zo kunt u als verkoper bij Bob van Dijk Makelaardij via de “mijn huis” applicatie alles online volgen omtrent de verkoop van uw woning. U heeft inzage in het aantal hits op de website op uw woning, kan de agenda met bezichtigingen voor uw woning bekijken, de reacties van gegadigden welke uw woning hebben bezocht inzien en heeft u de beschikking over nog een aantal nieuwe en innovatieve applicaties.

Op deze manier bent u altijd op de hoogte over wat wij exact voor de verkoop van uw woning doen en kunnen betekenen.Internet is natuurlijk maar een klein facet van onze dienstverlening en daarom is het wenselijk alles toe te lichten in een geheel vrijblijvend, persoonlijk gesprek. Ook in de avonduren en weekeinden staan wij voor u klaar.

Wilt u graag een vrijblijvend gesprek, waarbij wij u thuis bezoeken, of u bij ons op kantoor langskomt. Klik dan op het telefoonnummer en maak een afspraak.

Graag tot ziens bij Bob van Dijk Makelaardij.

Contact

Noortje Verbogt
Commercieel medewerker

Nieuwe aanbiedingen

Nieuw Portiekflat Bestaande bouw

Philipslaan 17 4702 NG, Roosendaal

€ 145.000,- k.k.
Meer
Nieuw Eengezinswoning Bestaande bouw

Piet Heijnstraat 20 4702 TZ, Roosendaal

€ 225.000,- k.k.
Meer
Nieuw Eengezinswoning Bestaande bouw

Lavadijk 64 4706 KT, Roosendaal

€ 339.000,- k.k.
Meer
Nieuw Eengezinswoning Bestaande bouw

Koraaldijk 129 4706 KG, Roosendaal

€ 249.000,- k.k.
Meer
Nieuw Eengezinswoning Bestaande bouw

Torenstraat 10 4701 BX, Roosendaal

€ 265.000,- k.k.
Meer
Nieuw Galerijflat Bestaande bouw

Nieuwe Markt 73a 4701 AE, Roosendaal

€ 147.500,- k.k.
Meer
Complete aanbod